Korting voor muzieklessen - Muziekpublique Korting voor muzieklessen
Zoeken:

Extra

Korting voor muzieklessen

Paspartoe aan kansentarief

Ben je in bezit van een geldige Paspartoe aan kansentarief? Dan betaal je slechts 23% van de totaalprijs voor onze muziek- en ensemblelessen? Lees goed de voorwaarden na om deze speciale voordelenpas van Paspartoe te verkrijgen.

Een Paspartoe aan kansentarief (niet te verwarren met de gewone Paspartoe) kan je gratis afhalen bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie (Emile Jacqmainlaan 135), Muntpunt (Munt 6), bij alle gemeenschapscentra van Brussel en bij het Brussels Ouderenplatform als je deze documenten meebrengt:

1. Je elektronische identiteitskaart.

2. en één van onderstaande documenten:
- Attest of klevertje van het ziekenfonds (recht op verhoogde tegemoetkoming, het vroegere omnio-statuut)
- Doorverwijsvoucher van een organisatie erkend door de Vlaamse Gemeenschapscommissie

Meer info over het kansentarief? Mail naar info@paspartoebrussel.be of bel 02 278 11 11. Meer info

Om de reductieprijs voor de muzieklessen te verkrijgen, kom je met je Paspartoe aan kansentarief naar Muziekpublique (Molièretheater) tijdens de kantooruren of naar MABO (Moutstraat 22) tussen 17.30u en 22u op dinsdag en woensdag.

Woon je in Brussel? Vraag jouw Paspartoe aan!

Paspartoe is een spaar- en voordelenpas waarmee je punten spaart als je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten bij Paspartoe-partners. Die punten kan je omruilen voor leuke voordelen. Ook Muziekpublique is Paspartoe-partner: spaar bij elke activiteit je Paspartoe-punt!

Paspartoe wil iedereen betrekken bij het vrijetijdsaanbod in Brussel. Mensen met een beperkt inkomen kunnen daarom een gratis Paspartoe aan kansentarief aanvragen en aan sterk verlaagde toegangsprijzen deelnemen aan activiteiten. Bij hun Paspartoe zit niet enkel een welkomstpakket en een cultuurbon, maar staan ook verschillende kortingen digitaal op de Paspartoe. Zo kan je met deze Paspartoe naar concerten van Muziekpublique komen (die minder dan 16€ kosten) aan 2€ en zijn er dus stevige kortingen op de muzieklessen.

Alle info over de Paspartoe en Paspartoe aan Kansentarief vind je hier.Opmerkingen | Reageren

SOLD OUT ! Bal & Basta ! Duo Laloy-Letron | Snaarmaarwaar

Bal Folk

Toen Didier Laloy als dertienjarige les begon te volgen bij diatonisch accordeonist Bruno Letron, stond het in de sterren geschreven dat ze ooit samen op podium zouden staan. Met Tref (met Wim (...)

>> Meer Lezen

Het tweede trimester van de muziekacademie gaat van start

Nieuwe leerlingen zijn ook nog steeds welkom

Het eerste trimester van de muziekacademie van Muziekpublique zit er op. Maar niet getreurd want de lessen gaan alweer van start voor een tweede trimester! Ook nieuwe leerlingen kunnen zich (...)

>> Meer Lezen

Een origineel eindejaarsgeschenk !

Geef een cd pakket van Muziekpublique

Muziekpublique biedt dit jaar originele eindejaarsgeschenken: geef deze kerst een van de VIER CADEAUSETS aan je vrienden, familie, naasten… of aan jezelf!

>> Meer Lezen

Concerten

Concerten