Zoeken:

INFO

18/09/17 au 23/09/17 : KENNISMAKINGSWEEK met de leraren

Gedurende deze week kan je de leraar/lerares ontmoeten om vragen te stellen (i.v.m. instrumenten, niveau, de lessen, … ) en een tijdstip vast te leggen voor uw lessen.

De leraar/lerares zal aanwezig zijn op de plaats, dag en tijdsstip, zoals aangeduid onderaan op de individuele cursus-pagina). Kijk goed na, want sommige lessen beginnen pas in een latere week.

Je kan zich op dit moment ook inschrijven. Opgepast  : Betalingen gebeuren enkel via overschrijving of contant, we hebben geen bancontact.

Vergeet zeker niet je instrument mee te brengen!


- AGENDA
- INSCHRIJVEN
- BETALING
- FAQ

AGENDA - 18/9/17 - 23/9/17 : Kennismakingsweek (voor de meeste lessen)
- 25/09/17 : Start lessen (voor de meeste lessen)
- Geen les tijdens de schoolvakanties. Kijk goed de kalender van elke les na.
- 15 en 16/06/17: End of Season, leerlingenconcert

INSCHRIJVEN

Je kan je inschrijven vanaf maandag 21/08/2017.

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier onderaan de individuele cursuspagina. Je ontvangt vervolgens een mail met meer info omtrent de betaling.

De inschrijving is geldig nadat de betaling is uitgevoerd. Betalingen moeten ons bereiken voor aanvang van de lessen.

Neem contact met ons op als je je nog wil inschrijven voor een lessencyclus die al van start ging.

Het lidmaatschap van Muziekpublique is verplicht om zich in te schrijven voor een cursus, maar is niet in de prijs inbegrepen. Tijdens het cursusjaar zal je over een lidkaart moeten beschikken. Meer info over de lidkaart.

BETALING

Het bedrag voor inschrijving, vind je op de individuele cursuspagina’s. Indien je nog geen lidkaart hebt van het lopende jaar, moet je daar 10€ + 1,25€ (verzendingskosten) aan toevoegen. Meer info over de lidkaart

Betalingsmethodes:

- per overschrijving op de rekening van Muziekpublique IBAN: BE22 7350 0490 4447, BIC: KREDBEBB. Het bedrag moet ons bereiken voor de aanvang van de lessen.
- Bij Muziekpublique (Molièretheater, Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel), van dinsdag tot vrijdag, van 10.30u tot 13.00u en 15.00u tot 18.00u (enkel cash).
- Bij MaBo (Moutstraat 22, 1000 Brussel) op dinsdag en woensdag avond, van 17.30u tot 22.00u (enkel cash)

Paspartoe aan Kansentarief

Kijk na of je in aanmerking komt voor een Paspartoe aan kansentarief, voor een sterk verlaagde inschrijvingsprijs. Alle informatie over de Paspartoe aan kansentarief vind je hier.

FAQ

- Verhuurt Muziekpublique instrumenten?
Neen. De leerkracht kan je helpen met het zoeken naar de huur of aankoop van een geschikt instrument. Zie ook de individuele cursuspagina voor meer info.

Meer info: mail naar cursus@muziekpublique.be of bel naar 02/217.26.00

Queimada: Trio 14 (BE), Bargainatt (FR), A Contrabanda

Bal folk

Dit bal folk walst op de vibraties van violen. Met Bargainatt halen we één van de strafste jonge balgroepen uit Frankrijk naar ons land en het al even jonge Belgische Trio 14 komt zijn eerste cd (...)

>> Meer Lezen

Belem & The MeKanics

Nieuwe creatie van Didier Laloy & Walter Hus

Didier Laloy is terug met een nieuwe creatie en een nieuw album: Belem & the Mekanics. Accordeonist Didier Laloy vernieuwt de wereld van Belem, zijn beroemde duet met de celliste Kathy Adam. (...)

>> Meer Lezen

Maria Mazzotta & Redi Hasa (Italië/Albanië)
The World Music Chain #2: Asad Qizilbash (Pakistan) & Gueladio Ba (Mauretanië)

CD-release ‘Novilunio’

Toen de Italiaanse zangeres Maria Mazzotta en de Albanees Redi Hasa hun eerste album bij Muziekpublique kwamen voorstellen, lieten ze een enorme indruk na met een dialoog tussen stem en cello die (...)

>> Meer Lezen