Tomassini-Reinaudo project - Muziekpublique Tomassini-Reinaudo project
Zoeken:

Concerten

woensdag 06 Juni 2012 , 12:30 Molière, Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel (Elsene)

Tomassini-Reinaudo project

Broodje Brussel

Behalve de tango in Buenos Aires, identificeert de Argentijnse bevolking zich veel meer met de murga, cumbia, folklore of candombe. Met Nestor Tomassini op klarinet, Hernán Reinaudo op gitaar, José Balé op percussie en Ananta Roossens op viool krijgt u zowel gierende zigeunerklanken als kletterende flamenco-roffels, weemoedige tangomelodieën en swingende candombe-ritmes te horen. Als je weet dat deze muzikanten werkten met grootheden als Frank Zappa, Mercedes Sosa of nog Ibrahim Ferrer, dan weet je dat dit laatste Broodje Brussel niet te missen valt.

- Nestor Tomassini : clarinet & comp.
- Hernán Reinaudo : gitaar & comp.
- José Balé : percussie
- Ananta Roosens : viool


Opmerkingen | Reageren

SOLD OUT ! Bal & Basta ! Duo Laloy-Letron | Snaarmaarwaar

Bal Folk

Toen Didier Laloy als dertienjarige les begon te volgen bij diatonisch accordeonist Bruno Letron, stond het in de sterren geschreven dat ze ooit samen op podium zouden staan. Met Tref (met Wim (...)

>> Meer Lezen

Het tweede trimester van de muziekacademie gaat van start

Nieuwe leerlingen zijn ook nog steeds welkom

Het eerste trimester van de muziekacademie van Muziekpublique zit er op. Maar niet getreurd want de lessen gaan alweer van start voor een tweede trimester! Ook nieuwe leerlingen kunnen zich (...)

>> Meer Lezen

Een origineel eindejaarsgeschenk !

Geef een cd pakket van Muziekpublique

Muziekpublique biedt dit jaar originele eindejaarsgeschenken: geef deze kerst een van de VIER CADEAUSETS aan je vrienden, familie, naasten… of aan jezelf!

>> Meer Lezen

Concerten

Concerten