Rechercher :

Concerten

mercredi 23 mai 2012 , 12:30 Molière, Galerie de la Porte de Namur, 3 Square du Bastion, 1050 Brussels (Ixelles)

Sophie Cavez & Baltazar Montanaro

Broodje Brussel

Een Castagnari drierijer met 18 bassen in notelaar, gestemd in sol do en met semi-swingakkoorden voor de ene. Muzikale invloeden van zijn beroemde vader, grafische invloeden van zijn moeder, de ziel van een striptekenaar en een dichter voor de andere. Schud deze bestaansredenen goed en laat even rusten. Er is niet veel tijd nodig voor de diatonische accordeon van Sophie Cavez (o.a. Urban Trad, Dazibao) en de viool van Baltazar (o.a. Zef) om in een zeer ontspannen sfeer en met een ongelooflijke naturel de mooiste muziekjes voort te brengen die te vinden zijn op hun nieuwste cd ‘Escales’.


Commentaires (1) Lire | Ajouter

Zoniënklanken

Asad Qizilbash (Pakistan), Ousmane Diarra & Mady Kouyate (Burkina Faso/Guinée), Oscar Poli Gomitolo (Argentine), Duo De Schepper-Sanczuk (Belgique), Brussels Balkan Ensemble

Zoniënklanken, c’est une grande balade en Forêt de Soignes agrémentée de cinq intermezzos musicaux. Enfilez donc vos chaussures de marche et choisissez un itinéraire de 5, 10, 15 ou 20 km. Ouvrez vos (...)

>> Lire l'article

Bal & Basta : Les Bottines Artistiques, Quaus de Lanla

Bal Folk

Le bal & Basta est de retour pour un bal du dimanche dans une des salles de De Pianofabriek !

>> Lire l'article

Queimada : Les Zéoles, A Contrabanda, Sons Libres

Bal Folk

La Queimada est un grand classique de notre programmation de Muziekpublique, ce bal allie le plaisir de danser folk et d’être ensemble aux rythmes des fêtes Galiciennes (...)

>> Lire l'article