Zoeken:

Concerten

SOLD OUT ! Bal & Basta ! Duo Laloy-Letron | Snaarmaarwaar

Bal Folk

Toen Didier Laloy als dertienjarige les begon te volgen bij diatonisch accordeonist Bruno Letron, stond het in de sterren geschreven dat ze ooit samen op podium zouden staan. Met Tref (met Wim (...)

>> Meer Lezen

Het tweede trimester van de muziekacademie gaat van start

Nieuwe leerlingen zijn ook nog steeds welkom

Het eerste trimester van de muziekacademie van Muziekpublique zit er op. Maar niet getreurd want de lessen gaan alweer van start voor een tweede trimester! Ook nieuwe leerlingen kunnen zich (...)

>> Meer Lezen

Een origineel eindejaarsgeschenk !

Geef een cd pakket van Muziekpublique

Muziekpublique biedt dit jaar originele eindejaarsgeschenken: geef deze kerst een van de VIER CADEAUSETS aan je vrienden, familie, naasten… of aan jezelf!

>> Meer Lezen

Het label op tournee

Refugees in Parijs, Tamala in Brussel, Voxtra in Rotterdam

Afgelopen weekend was het Muziekpublique-label heel actief! Refugees for Refugees speelde vrijdag in Parijs, Tamala stond zaterdag op een podium in Brussel en Voxtra was zondag in Rotterdam te (...)

>> Meer Lezen

Tamala : akoestische West-Afrikaanse muziek met een hedendaagse dimensie

Mola Sylla, Bao Sissoko, Wouter Vandenabeele

Het nieuwe trio werd Tamala (‘reizigers’) gedoopt en net als hun naam beweegt hun muziek tussen verschillende instrumenten en tradities. Tamala balanceert op vanzelfsprekende wijze tussen traditie (...)

>> Meer Lezen

Chromatisch accordeon (pianoklavier)

Aurel Budisteanu

Deze cursus chromatisch accordeon richt zich tot alle niveaus. De deelnemers leren spelen aan de hand van basistechnieken, verkennen verschillende aspecten van het instrument: melodieën, (...)

>> Meer Lezen

Concerten

Concerten