Concerten - Muziekpublique Molière

Zoeken:

Concerten

maandag 22/08, 14:00,

NEW: Hide&Seek Festival !

22->28 augustus 2016 : Wereldmuziek op ongewone plekken

Beleef een unieke combinatie van traditionele wereldmuziek concerten in één van de meest verrassende en symbolische (...)

>> Meer Lezen

VOXTRA - Crowdfunding

Help ons om een cd op te nemen met dit unieke vocale project

We hebben uw steun nodig voor de CD-opname met het buitengewone zangensemble ’Voxtra’. Voxtra is een wonderlijke muzikale ontmoeting tussen 5 verschillende traditionele zangstijlen. In een fusie (...)

>> Meer Lezen

NEW: Hide&Seek Festival !

22->28 augustus 2016 : Wereldmuziek op ongewone plekken

Beleef een unieke combinatie van traditionele wereldmuziek concerten in één van de meest verrassende en symbolische plaatsen van Brussel: het Atomium, de ondergrondse straat Coudenberg, een oude (...)

>> Meer Lezen

Het nieuwe cursusjaar komt eraan

Inschrijvingen 2016-17 vanaf 22 augustus

Het cursusjaar 2015-2016 zit er alweer helemaal op. We willen alle leerlingen en leraren nog eens uitdrukkelijk bedanken voor zoveel inzet en leergierigheid. Het resultaat mocht er zijn op ons (...)

>> Meer Lezen

Herbeleef onze concerten...

fotoreportages en schetsen

Je genoot van het laatste concert van Muziekpublique of je wil nog even de sfeer oppikken ? Dan kan je herinneringen ophalen via de reportages van Marie Garcia Bardon, Fabienne (...)

>> Meer Lezen

Waar kan je de CD Refugees for Refugees ’Amerli’ kopen ?

Info over de cd en het project

Gedurende verscheidene, intense maanden werkten artiesten uit Syrië, Irak, Pakistan, Afghanistan en Tibet samen met Belgische muzikanten aan het project Refugees for Refugees. De 20 deelnemende (...)

>> Meer Lezen

Muziekpublique-producties op toernee deze zomer

Refugees for Refugees, Hovanissian-Gültekin, Voxtra

Het Muziekpublique-label draait op volle toeren... Vardan Hovanissian en Emre Gültekin geven concerten in binnen- en buitenland. Ook de muzikanten van Refugees for Refugees kan je deze zomer (...)

>> Meer Lezen