Zoeken:

Concerten

© Valentin Campanie
vrijdag 19/12, 20:00, Volkshuis St-Gillis

Queimada : La Fille du Fermier, Claeys-Theuns-Dorzée, A Contrabanda

Bal folk

De queimada is de klassieker in onze programmatie. Tijdens deze folkbalavond staan ontmoeting en plezier voorop. Twee (...)

>> Meer Lezen
© David Angel
woensdag 06/05, 20:00, Molière

Lau (GB)

Cd-voorstelling

Lau wordt gelauwerd als het muzikaal meest avontuurlijke trio in Britse folk en won ondertussen maar liefst vier keer de (...)

>> Meer Lezen

Queimada : La Fille du Fermier, Claeys-Theuns-Dorzée, A Contrabanda

Bal folk

De queimada is de klassieker in onze programmatie. Tijdens deze folkbalavond staan ontmoeting en plezier voorop. Twee folkbals worden afgewisseld met de ceremonie van de Queimada (...)

>> Meer Lezen

Ny Malagasy Orkestra (Madagascar)

Negenkoppige supergroep

Het Ny Malagasy Orkestra werd opgericht met de ambitie om die ongekende muzikale rijkdom van Madagaskar in één groep te tonen. Als een soort van nationaal orkest van Madagaskar, met zowel bekende (...)

>> Meer Lezen

Tango Crash + Milonga

Let’s Art Argentina

In het kader van de Internationale Dag van de Migrant (18/12) zet vzw Sireas elk jaar een andere cultuur in de verf. Na Macedonië in 2012 en India vorig jaar, legt Sireas dit jaar de link met de (...)

>> Meer Lezen

Saz, Baglama

Emre Gültekin

Cursus: De saz is de naam die gebruikt wordt om de familie van de langhalsluit aan te duiden waartoe"cura" "divan" en "baglama" behoren. Deze snaarinstrumenten worden gebruikt in de traditionele (...)

>> Meer Lezen

Workshop Etnische zang

Raphael De Cock

Raphaël organiseert vier momenten dit jaar waar we dieper ingaan op de traditionele zang van een bepaalde regio (5 tot 6 liederen per workshop). De tweede workshop op 14/12/2014 concentreert zich (...)

>> Meer Lezen

Italiaanse zang

Morena Brindisi

Groepsles zang gebaseerd op het traditionele Italiaanse repertoire, geleid door Morena Brindisi.

>> Meer Lezen