Zoeken:

Nieuws

zondag 17 December 2017, 16:00, Pianofabriek

SOLD OUT ! Bal & Basta ! Duo Laloy-Letron | Snaarmaarwaar

Bal Folk

Toen Didier Laloy als dertienjarige les begon te volgen bij diatonisch accordeonist Bruno Letron, stond het in de sterren geschreven dat ze ooit samen op podium zouden staan. Met Tref (met Wim Claeys) en Samuraï (vijf van de strafste Europese diatonische accordeonisten) manifesteerden ze zich dan ook samen als diatonische giganten. Als ze echter samen in duo spelen ontstaat er een bijzondere tandem waarin het balrepertoire –waaronder enkele klassiekers van Letron zoals Valhermeil- tot hun (...)

>> Meer Lezen >> Tickets

Het tweede trimester van de muziekacademie gaat van start

Nieuwe leerlingen zijn ook nog steeds welkom

Het eerste trimester van de muziekacademie van Muziekpublique zit er op. Maar niet getreurd want de lessen gaan alweer van start voor een tweede trimester! Ook nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven en een cursus uit het diverse aanbod volgen, op enkele uitzonderingen na.

>> Meer Lezen

Een origineel eindejaarsgeschenk !

Geef een cd pakket van Muziekpublique

Muziekpublique biedt dit jaar originele eindejaarsgeschenken: geef deze kerst een van de VIER CADEAUSETS aan je vrienden, familie, naasten… of aan jezelf!

>> Meer Lezen

Het label op tournee

Refugees in Parijs, Tamala in Brussel, Voxtra in Rotterdam

Afgelopen weekend was het Muziekpublique-label heel actief! Refugees for Refugees speelde vrijdag in Parijs, Tamala stond zaterdag op een podium in Brussel en Voxtra was zondag in Rotterdam te zien. Dit jaar is er nog een laatste concert!

>> Meer Lezen

Tamala : akoestische West-Afrikaanse muziek met een hedendaagse dimensie

Mola Sylla, Bao Sissoko, Wouter Vandenabeele

Het nieuwe trio werd Tamala (‘reizigers’) gedoopt en net als hun naam beweegt hun muziek tussen verschillende instrumenten en tradities. Tamala balanceert op vanzelfsprekende wijze tussen traditie (...)

>> Meer Lezen

Chromatisch accordeon (pianoklavier)

Aurel Budisteanu

Deze cursus chromatisch accordeon richt zich tot alle niveaus. De deelnemers leren spelen aan de hand van basistechnieken, verkennen verschillende aspecten van het instrument: melodieën, (...)

>> Meer Lezen

World Music Academy Online

Muziekles op Youtube

Maak kennis met onze muzieklessen via het Youtube-kanaal van Muziekpublique. We nodigden enkele leraren uit voor een online-introductieles. Als je echt het het instrument wil leren, moet je je (...)

>> Meer Lezen

Ontdek ons youtube-kanaal

Honderden video’s, afspeellijsten programmatie,...

Ontdek nu ook Muziekpublique op youtube, met meer dan 200 video’s, afspeellijsten per programmatie en ook enkele muzieklessen. Met ondermeer video’s van Refugees for Refugees, Voxtra, Vardan (...)

>> Meer Lezen

Concerten

Concerten