Zoeken:

Nieuws

Muziekpublique Music & Dance Academy start in september!

Inschrijvingen vanaf 24 augustus 2015

Het is wachten tot september voor een bruisende start van het nieuwe wereldmuziek- en dans schooljaar. Inschrijven kan vanaf 24 augustus. In de tussentijd kan je terecht op onze website voor informatie over het lessen-aanbod, inschrijvingen, de schoolkalender, … . Een aantal onmisbare lessen worden aan het aanbod toegevoegd dit jaar: grote klassiekers als flamencogitaar(Antonio Segura) en swing manouche gitaar (Renaud Dardenne), maar ook de Griekse bouzouki(Giannis Sarris) uit de (...)

>> Meer Lezen

Zomerregeling kantoor Muziekpublique

Volg onze website

Muziekpublique organiseert geen actitiviteiten gedurende de zomer en onze kantoren zijn onregelmatig open. Gelieve te bellen alvorens langs te komen op 02/217.26.00. Op onze website kan u meer informatie vinden over het lesaanbod en de inschrijvingen, de tour-data van onze groepen, het Festival d’art de Huy en nog veel meer !

>> Meer Lezen

Festival d’Art de Huy

Ondertussen vindt u ons op

Tijdens de vakantie zitten we niet stil. Niet alleen timmeren we een interessant concert- en cursusprogramma in elkaar, we zijn ook nog partner van het fantastische Festival d’Art de Huy dat plaats vindt in de binnenkoer van een klooster en een gedesacraliseerde kerk in het Waalse Hoei. Vanaf 19 tot 23 augustus kan u er genieten van concerten van onze eigen producties Vardan Hovanissian & Emre Gültekin en Voxtra, maar ook van Urban Folk Quartet, Calum Stewart & Heikki Bourgault Trio, (...)

>> Meer Lezen

Pers: Living Room Music Festival op de radio

Zoniënklanken in Brussel Deze Week, Vardan & Emre op TV-Brussel

Op woensdag 29 april kon je op Le Monde est un Village (La Première, RTBf) luisteren naar een sfeerreportage van Living Room Music Festival 2014 door Jean-Bernard Rauzer en een voouitblik naar de editie van nu zondag 3 mei samen onze coördinatrice Adèle Bonnet. Nog steeds te beluisteren via deze podcast. Brussel Deze Week maakte dan weer een mooie reportage over Zoniënklanken met foto’s van Jo Voets. Zowel de regionale TV-zenders ACTV (La Louvière) als TV-Brusselmaakten reportages met Vardan (...)

>> Meer Lezen

Voxtra | Trio Chemirani

Festival d’Art de Huy

Het trio Chemirani is een Iraans familieverhaal rond de tombak of de zarb, de vaastrommel uit de Perzische muziek. Meester Djamchid Chemirani, die in Frankrijk woont, nam bijna veertig jaar (...)

>> Meer Lezen

Nieuwe CD "Adana" op het Muziekpublique label!

Vardan Hovanissian & Emre Gültekin (april 2015)

Met een volle zaal en een bijzonder enthousiast publiek hebben Vardan Hovanissian en Emre Gültekin de cd Adana (Muziekpublique 06) voorgesteld. Naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van (...)

>> Meer Lezen

Vardan Hovanissian & Emre Gültekin on tour

"Adana" CD-release

Vardan Hovanissian (duduk, Armenië) & Emre Gültekin (saz, Turkije) bereiden zich voor op een toernee in Belgiê en Nederland die op 23 augustus begint met het Festival d’Art de Huy en verder nog (...)

>> Meer Lezen

Sluit je aan bij ons vrijwilligers-team

Onthaal, transport, vertalers, promoties...

Dat het Muziekpublique voor de wind gaat en we u opnieuw een schitterend concertprogramma kunnen aanbieden, hebben we in niet geringe mate te danken aan de hulp van talloze vrijwilligers. Elk (...)

>> Meer Lezen