Zoeken:

Nieuws

zaterdag 26 April 2014, 20:00, Molière

Pedro Luis Ferrer (Cuba)

Cd-voorstelling Final

Samen met dochter Lena en broer Raul komt Pedro Luis Ferrer zijn gloednieuwe cd Final voorstellen.

>> Meer Lezen >> Tickets

Living Room Music Festival 2014

Huiskamerconcerten

De twaalfde editie van het Living Room Music Festival gaat door in de dynamische Scepterwijk in Elsene. Dit festival stelt tien folk- en wereldmuziekconcerten voor in evenveel woonkamers. Het principe is eenvoudig: je bepaalt zelf je parcours van drie concerten. Stap dus uit je culturele comfort zone en neem een duik in het onbekende. Elke artiest (of groep) brengt per woonkamer drie concerten van dertig minuten met telkens een pauze van 30 minuten. Intussen ga je naar een ander (...)

>> Meer Lezen
vrijdag 09 Mei 2014, 20:00, Molière

BKO Quintet (Mali)

Ibrahima Sarr, Fassara Sacko,...

Met een hedendaagse traditionele sound brengen deze vijf ervaren artiesten verschillende stijlen uit Mali samen. Ibrahima Sarr is bekend als een van de grootste meesters van de djembe.

>> Meer Lezen >> Tickets
zaterdag 10 Mei 2014, 20:00, Molière

Saz-festival

Perikles Papapetropoulos, Engin Arslan, Ozan Meftuni, Ertan Tekin, Talipler Ensemble, Vardan Hovanissian, Elias Bachoura, Lütfü Gültekin,...

Voor de eerste keer wordt in Brussel een evenement gewijd aan de saz dat verscheidene briljante vertegenwoordigers van de langshalsluit uit Turkije samenbrengt. Het festival nodigt artiesten uit van de diverse gemeenschappen die Anatolië rijk is: Turken, Armeniërs, Grieken, Koerden, Assyriërs, Arameeërs...

>> Meer Lezen >> Tickets

Sergey Starostin & Marian Kaldararu (RU) | Balkan Khans (BULG)

East Block Sounds

Met Sergey Starostin & Marian Kaldararu en Balkan Khans kiezen we voor twee totaal verschillende benaderingen.

>> Meer Lezen

Osvaldo & Patricia Hernandez en Emre Gültekin op Zoniënklanken

Op 27 april kan je in het prachtige kader van het Zoniënwoud kennismaken met drie van onze muziekleraars: Osvaldo en Patricia Hernandez spelen er met Amalgama, en Emre Gültekin met Osuna Duo (...)

>> Meer Lezen

DaWangGang (China)

Een spannende reis door Aziatische soundscapes

Een expressieve reis door de Chinese en Centraal - Aziatische folklore, met uitstappen naar experimentele soundscapes en ritmische trance.

>> Meer Lezen