Zoeken:

Nieuws

vrijdag 24 Maart 2017, 20:00, Molière

De Buena Rama! ft. Joselito Fernandez y Soraya Clavijo

Noche de Flamenco

Miguel Sanchez presenta De Buena Rama! Met De Buena Rama! keert Sanchez terug naar de wortels van de flamenco met zang, gitaar, dans en percussie en het mag niet verwonderen dat Joselito Fernandez (danser bij Tomatito, ‘La Familia Fernandez’) en Soray Clavijo, de uitstekende danseres uit Jerez hem vervoegen, samen met de talentvolle zangeres Maria Marin, zanger Antonio Paz en gitarist Mathias ‘El Mati (...)

>> Meer Lezen >> Tickets
vrijdag 31 Maart 2017, 20:00, Molière

MANdolinMAN (België) | Green Moon (België)

Dubbele cd voorstelling

Twee cd-voorstellingen uit eigen land voor de prijs van één, met mandoline als rode draad. Green Moon presenteert zijn tweede album Tyto Alba en MandolinMan maakt de Brabantse traditie weer hip met zijn derde cd Unfolding the Roots.

>> Meer Lezen >> Tickets
zaterdag 08 April 2017, 20:00, Molière

Angam Sharqia Ensemble & Youssef Riad (Syrië/Iraq/Marokko)
The oud & qanûn students’ collective

Het Angam Sharqia ensemble (letterlijk: Oosterse melodieën) is opgericht door de Syrische ud-speler en componist Elias Bachoura om de kunst van de "Altakht Alsharqi ", het basisorkest van de Arabische muziek, nieuw leven in te blazen. Tijdens dit concert presenteert de groep de uitzonderlijke stem van Youssef Riad.

>> Meer Lezen >> Tickets
zaterdag 15 April 2017, 20:00, Molière

Sâz Ensemble (Iran), Miquéu & Baltazar Montanaro (Frankrijk), Forró Miór (Brazil/Portugal)

Nacht van de Ontdekking

Tijdens de nacht van de ontdekking presenteren we waardevolle folk- en wereldmuziekartiesten die volgens ons meer aandacht verdienen. De stijlen en sferen zijn erg divers, een avond waar ieder zijn pareltje kan ontdekken.

>> Meer Lezen >> Tickets

Voxtra nu zaterdag op Nederland 1

Voxtra in Vrije Geluiden en Adana op toernee

Het Muziekpublique-label draait beter dan ooit te voren ! Zo zijn er de volgende weken verscheidene activiteiten van Vardan Hovanissian & Emre Gültekin, Voxtra en Refugees for Refugees: (...)

>> Meer Lezen

We zoeken livings in St-Agatha-Berchem

Living Room Music Festival

De 15de editie van het Living Room Music Festival gaat door op zondag 7 mei in Sint-Agatha Berchem! Zoals elk jaar, gaan we op speurtocht in een andere wijk naar de bewoners en hun woonkamers, (...)

>> Meer Lezen

Stem op Muziekpublique voor de MIXITY AWARDS !

Categorie Best Practice

We hebben jullie allen meer dan nodig ! Wij zijn bijzonder trots jullie aan te kondigen dat Muziekpublique genomineerd is voor de MIXITY AWARD in de categorie BEST PRACTICE ! Op dit moment (...)

>> Meer Lezen

Queimada : Les Zéoles, A Contrabanda, Sons Libres

Folk bal

De queimada is de grote klassieker van onze programmatie. Dit bal folk staat in het teken van ontmoeting en dans. Na een dansinitiatie in het begin van de avond, nemen les Zéoles (FR) ons mee op (...)

>> Meer Lezen

World Music Academy Online

Muziekles op Youtube

Maak kennis met onze muzieklessen via het Youtube-kanaal van Muziekpublique. We nodigden enkele leraren uit voor een online-introductieles. Als je echt het het instrument wil leren, moet je je (...)

>> Meer Lezen

Ontdek ons youtube-kanaal

Met honderden video’s, afspeellijsten programmatie,...

Ontdek nu ook Muziekpublique op youtube, met meer dan 200 video’s, afspeellijsten per programmatie en ook enkele muzieklessen. Met ondermeer video’s van Refugees for Refugees, Voxtra, Vardan (...)

>> Meer Lezen